Ljungbyhed Milktransport Aktiebolag

Skåne län

Information

Ljungbyhed Milktransport Aktiebolag är en verksamhet som finns i Åstorp. I Ljungbyhed Milktransport Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Nils Börje som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karen Gisela som är född 1951 och har titeln Suppleant, Martinsson, Anna Brita Ingeborg som är född 1942 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ljungbyhed Milktransport Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ljungbyhed Milktransport Aktiebolag på telefon 070-2058482.

Bolaget skall idka lastbilsåkeri samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ljungbyhed Milktransport Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ljungbyhed Milktransport Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ljungbyhed Milktransport Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Ljungbyhed Milktransport Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ljungbyhed Milktransport Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ljungbyhed Milktransport Aktiebolag har 556471-5455 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.