Ögonvision i Hyllinge Aktiebolag

Skåne län

Information

556463-4326 är organisationsnummer för företaget Ögonvision i Hyllinge Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ögonvision i Hyllinge Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Ögonvision i Hyllinge Aktiebolag finns i.

Ögonvision i Hyllinge Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-03-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ögonvision i Hyllinge Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Ögonvision i Hyllinge Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ögonvision i Hyllinge Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Tebani, Hacine -Zubi, Mohammed Hamdalha

Vill ni komma i kontakt med Ögonvision i Hyllinge Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-141000 eller genom brev på följande adress:
Clemenstorget 4, 222 21, Lund

Bolaget skall bedriva försäljning av optiska synhjälpmedel samt verksamhet inom området ögonsjukdomar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ögonvision i Hyllinge Aktiebolag och det är Zubi, Mohammed Hamdalha som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tebani, Hacine som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Zubi, Sabina Inge Margrethe Just som är född 1949 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,