Thells Foto, Bok, Kontor Aktiebolag

Skåne län

Information

556458-0842 är organisationsnummer för bolaget Thells Foto, Bok, Kontor Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thells Foto, Bok, Kontor Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Thells Foto, Bok, Kontor Aktiebolag finns i.

Thells Foto, Bok, Kontor Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-12-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Thells Foto, Bok, Kontor Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Thells Foto, Bok, Kontor Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thells Foto, Bok, Kontor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Thells Foto, Bok, Kontor Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-50401 eller genom brev på följande adress:
Skolg. 11 B, 265 34, Åstorp

Bolaget skall bedriva detaljisthandel med foto, böcker och kontorsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thells Foto, Bok, Kontor Aktiebolag och det är Thell, Stig Rune Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Thell, Linda Rosanna Madlena som är född 1973 och har titeln Suppleant, Pettersson, Leif Jonny som är född 1945 och har titeln Revisor, Åsberg, Stig-Gustav som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,