Rectuna Förvaltning Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget ska köpa, sälja och förvalta fast egendom, driva handel med värdepapper, samt kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rectuna Förvaltning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är Rectuna Förvaltning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1992-05-14 så skapades Rectuna Förvaltning Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556447-7155 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åstorp.

Just nu är Rectuna Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Rectuna Förvaltning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-306970 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rectuna Förvaltning Aktiebolag är Ståhl, Karl-Gustaf Kristian som är född 1952 och har titeln VD, Ståhl, Karl-Gustaf Kristian som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ewerlöf, Maria Alexia som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Svedulf, Jessica Alfsdotter som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.