Nyrör Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall utföra rörläggningsarbeten och rörläggningsentreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Utöver detta skall bolaget köpa och sälja värdepapper och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nyrör Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är Nyrör Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1991-11-11 så skapades Nyrör Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Nyrör Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nyrör Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556436-7570 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åstorp.

Just nu är Nyrör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nyrör Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-20940 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nyrör Aktiebolag är Fredriksson, Leif Conny Mikael som är född 1963 och har titeln VD, Fredriksson, Leif Conny Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Christel Linda Sofie som är född 1970 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .