Åstorp Metallteknik Aktiebolag

Skåne län

Information

556430-1736 är organisationsnummer för verksamheten Åstorp Metallteknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åstorp Metallteknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Åstorp Metallteknik Aktiebolag finns i.

Åstorp Metallteknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-08-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åstorp Metallteknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Åstorp Metallteknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åstorp Metallteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Åstorp Metallteknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-293750 eller genom brev på följande adress:
Oljev. 14, 211 24, Malmö

Bolaget skall bedriva handel med metaller och upparbetning av metallskrot försäljning av oljor och bensin samt bedriva byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åstorp Metallteknik Aktiebolag och det är Jönsson, Agne Folke Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Göran Hjalmar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,