Målericenter i Åstorp Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsmålerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Målericenter i Åstorp Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är Målericenter i Åstorp Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1991-06-13 så skapades Målericenter i Åstorp Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Målericenter i Åstorp Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Målericenter i Åstorp Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556427-1517 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åstorp.

Just nu är Målericenter i Åstorp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Målericenter i Åstorp Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-57740 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Sten Villy -Sävström, Ulf Göran -Tall, Berth Ingemar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Målericenter i Åstorp Aktiebolag är Tall, Berth Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Sten Villy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sävström, Ulf Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .