Bilrenovering, Nils Nilsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åstorp och Bilrenovering, Nils Nilsson Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bilrenovering, Nils Nilsson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bilrenovering, Nils Nilsson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bilrenovering, Nils Nilsson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-08-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bilrenovering, Nils Nilsson Aktiebolag ska trivas.

Bilrenovering, Nils Nilsson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva bilreparationsverkstad och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bilrenovering, Nils Nilsson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Bilrenovering, Nils Nilsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Bilrenovering, Nils Nilsson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-50635.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bilrenovering, Nils Nilsson Aktiebolag är Nilsson, Per Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Christina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Bilrenovering, Nils Nilsson Aktiebolag har 556402-0765 som sitt organisationsnummer.