IBA Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka lastbilstransporter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för IBA Transport Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är IBA Transport Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1990-04-23 så skapades IBA Transport Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel IBA Transport Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

IBA Transport Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556394-0104 är organisationsnummret för företaget som finns i Åstorp.

Just nu är IBA Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med IBA Transport Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8466317 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom IBA Transport Aktiebolag är Andersson, Bertil Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Inger Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .