MaxiMarketing Systems Aktiebolag

Skåne län

Information

556389-5456 är organisationsnummer för företaget MaxiMarketing Systems Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MaxiMarketing Systems Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som MaxiMarketing Systems Aktiebolag finns i.

MaxiMarketing Systems Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-04-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MaxiMarketing Systems Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

MaxiMarketing Systems Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MaxiMarketing Systems Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med MaxiMarketing Systems Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-58300 eller genom brev på följande adress:
Lägerv. 27 A, 254 56, Helsingborg

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av programvaror och konsultverksamhet inom databranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MaxiMarketing Systems Aktiebolag och det är Aspenryd, Gustaf Lennart som är född 1939 och har titeln VD, Aspenryd, Gustaf Lennart som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Aspenryd, Karl Gustaf Henry som är född 1971 och har titeln Suppleant, Pettersson, Leif Jonny som är född 1945 och har titeln Revisor, Åsberg, Stig-Gustav som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor