Svedulf Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

I Åstorp finns det ett Aktiebolag som heter Svedulf Fastighets Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Svedulf Fastighets Aktiebolag i Skåne län. Åstorp är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Svedulf Fastighets Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1990-02-14 så har Svedulf Fastighets Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Svedulf Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Svedulf Fastighets Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Malmöv. 2, 265 36, Åstorp. Vi ni istället prata med Svedulf Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på 042-50970.

Bolaget skall bedriva handels- och uthyrningsverksamhet av maskiner, fordon, verktyg och dylikt för byggnadsentreprenadindustri, äga och förvalta aktier och värdepapper samt bygga, förvalta och bedriva handel med fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ståhl, Karl-Gustaf Kristian som är född 1952 och har titeln VD, Ståhl, Karl-Gustaf Kristian som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedulf, Jessica Alfsdotter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ewerlöf, Maria Alexia som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Svedulf Fastighets Aktiebolag har 556386-4569 som sitt organisationsnummer.