Åstorps Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med maskiner, redskap och maskinförnödenheter för livsmedels- och verkstads- industrin samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också äga och förvalta aktier i intressebolag, värdepapper, fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åstorps Mekaniska Verkstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är Åstorps Mekaniska Verkstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1990-02-26 så skapades Åstorps Mekaniska Verkstad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Åstorps Mekaniska Verkstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Åstorps Mekaniska Verkstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556384-5030 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åstorp.

Just nu är Åstorps Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Åstorps Mekaniska Verkstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-64701 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åstorps Mekaniska Verkstad Aktiebolag är Andersson, Bengt-Göran Edvin som är född 1947 och har titeln VD, Andersson, Bengt-Göran Edvin som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gerd Monica som är född 1947 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .