Elektronikgrossisten i Skåne AB

Skåne län

Information

556383-9116 är organisationsnummer för företaget Elektronikgrossisten i Skåne AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elektronikgrossisten i Skåne AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Elektronikgrossisten i Skåne AB finns i.

Elektronikgrossisten i Skåne AB har varit registrerat sedan 1990-02-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elektronikgrossisten i Skåne AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Elektronikgrossisten i Skåne AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elektronikgrossisten i Skåne AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Lejon, Nils Olof -Lejon, Yvonne Eva-Christina

Vill ni komma i kontakt med Elektronikgrossisten i Skåne AB så kan ni göra det på telefon genom 042-225170 eller genom brev på följande adress:
Örtg., 260 61, Hyllinge

Bolaget skall bedriva handel med elektronikprodukter huvudsakligen avseende radio-Tv, elverktyg med tillbehör, telefon och optik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elektronikgrossisten i Skåne AB och det är Lejon, Nils Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lejon, Yvonne Eva-Christina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,