Kvidinge Schakt Aktiebolag

Skåne län

Information

Kvidinge Schakt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Åstorp. Det är nämligen den kommunen som Kvidinge Schakt Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kvidinge Schakt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Kvidinge Schakt Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-01-22. Men sedan 1990-01-01 så har Kvidinge Schakt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Husarg. 15, 260 60, Kvidinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kvidinge Schakt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-20998.

Åstorp arbetar för att bolag som Kvidinge Schakt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kvidinge Schakt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva rörelse inom entreprenad- och byggbranschen med schaktarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kvidinge Schakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kvidinge Schakt Aktiebolag och det är följande personer, Svensson, Mats Ove som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Åke Tobias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Lövgren, Mats Carl Tage som är född 1954 och har titeln Revisor, Horwath Sydrevisioner Malmö AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kvidinge Schakt Aktiebolag är 556382-8010.