Aktiebolaget Caramba Tork- och Tvättutrustningar

Skåne län

Information

Aktiebolaget Caramba Tork- och Tvättutrustningar är ett av många företag som finns i Åstorp. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Caramba Tork- och Tvättutrustningar finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Caramba Tork- och Tvättutrustningar är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Caramba Tork- och Tvättutrustningar som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-11-22. Men sedan 1990-01-01 så har Aktiebolaget Caramba Tork- och Tvättutrustningar varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Murareg. 11, 265 33, Åstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Caramba Tork- och Tvättutrustningar så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-59901.

Åstorp arbetar för att företag som Aktiebolaget Caramba Tork- och Tvättutrustningar ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Caramba Tork- och Tvättutrustningar. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall idka tillverkning, montering och försäljning av torklinesystem och torkrumsutrustning för tvättstugor vidare anläggningsarbeten samt svetsning inom gas, vatten samt avlopp.

Firmatecknare för Aktiebolaget Caramba Tork- och Tvättutrustningar är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Caramba Tork- och Tvättutrustningar och det är följande personer, Lindell, Lars Ulrich som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Eva Ann-Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Caramba Tork- och Tvättutrustningar är 556378-7208.