Model IT Scandinavia AB

Skåne län

Information

Model IT Scandinavia AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Model IT Scandinavia AB finns. I Åstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Model IT Scandinavia AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Model IT Scandinavia AB har haft sedan 1994-01-01. Model IT Scandinavia AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Model IT Scandinavia AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Svarvareg. 9, 265 33, Åstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-57483.

Åstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Model IT Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat.

Model IT Scandinavia AB har idag 556377-0576 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Model IT Scandinavia AB

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och fastigheter, konsulttjänster inom byggnadsbranschen, utveckling av dataappli- kationer och konsulttjänster inom databranschen som stöd för byggbranschens aktörers applikationer i syfte att rationali- sera byggprocessen, marknadsföring inom mobiltelefon- branschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Model IT Scandinavia AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Mats Arne som är född 1959 och har titeln VD, Persson, Mats Arne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lena Ingegärd Susanne som är född 1957 och har titeln Suppleant, .