Nymbergs El-Montage Aktiebolag

Skåne län

Information

Nymbergs El-Montage Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Nymbergs El-Montage Aktiebolag finns. I Åstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nymbergs El-Montage Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Nymbergs El-Montage Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Nymbergs El-Montage Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nymbergs El-Montage Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Baldersg. 21, 265 31, Åstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-58357.

Åstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Nymbergs El-Montage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nymbergs El-Montage Aktiebolag har idag 556375-4802 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nymbergs El-Montage Aktiebolag

Bolaget skall bedriva elinstallationer och monteringsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Nymbergs El-Montage Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nymberg, Lars Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nymberg, Monica Ann-Kristin som är född 1946 och har titeln Suppleant, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .