Nyvångs elektriska Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall utföra elektriska och mekaniska reparationer och installationer, bedriva försäljning av elmateriel samt konsultativ verksamhet i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nyvångs elektriska Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är Nyvångs elektriska Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1988-12-05 så skapades Nyvångs elektriska Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Nyvångs elektriska Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nyvångs elektriska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556344-1392 är organisationsnummret för företaget som finns i Åstorp.

Just nu är Nyvångs elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nyvångs elektriska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-54264 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nyvångs elektriska Aktiebolag är Elmqvist, Arne Sture Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmqvist, Karl Bertil Ingvar som är född 1937 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .