Åstorps Taxi Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall utöva sådan sund och effektiv ekonomisk verksamhet som främjar ägarnas ekonomiska intresse. Bolaget skall därvid i egen regi eller genom ägarnas regi utöva yrkesmässig trafik för persontransporter och lätta godstransporter samt bedriva service- tjänster med anknytning till trafikarbetet och bolagets beställningscentral, inom trafikområdet upprätthålla en gemensam beställningscentral, teckna avtal för samhällets och näringslivets servicebehov, att verka för en god rekrytering av förare och ägare till taxibranschen, främja ägarnas fortbildning och i förhållande till myndigheter och allmänhet tillvarataga och främja ägarnas ekonomiska och andra gemensamma intresse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åstorps Taxi Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är Åstorps Taxi Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1988-10-24 så skapades Åstorps Taxi Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Åstorps Taxi Aktiebolag har haft det sedan 2009-04-16.

Åstorps Taxi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556338-9591 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åstorp.

Just nu är Åstorps Taxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Åstorps Taxi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-51707 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åstorps Taxi Aktiebolag är Josefsson, Monica Elisabeth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulf Stefan Roger som är född 1961 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .