Aktiebolaget Roslunds Fastigheter

Skåne län

Information

Aktiebolaget Roslunds Fastigheter är ett företag som finns i Åstorp. I Aktiebolaget Roslunds Fastigheter finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rydbergh, Per Håkan som är född 1969 och har titeln VD, Rydbergh, Per Håkan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Roslund, Jan Bruno som är född 1938 och har titeln Suppleant, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Roslunds Fastigheter så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Roslunds Fastigheter på telefon 0435-25200.

Bolagets verksamhet ska vara att idka förvaltning av fast och lös egendom ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Roslunds Fastigheter av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Roslunds Fastigheter är ett av många företag som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Roslunds Fastigheter innehar ej F-skattsedel och Aktiebolaget Roslunds Fastigheter är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Roslunds Fastigheter så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Roslunds Fastigheter har 556317-4811 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.