Aktiebolaget Egna Hems Handelsträdgård

Skåne län

Information

Aktiebolaget Egna Hems Handelsträdgård hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Aktiebolaget Egna Hems Handelsträdgård finns. I Åstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Egna Hems Handelsträdgård tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Egna Hems Handelsträdgård har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Egna Hems Handelsträdgård har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Egna Hems Handelsträdgård så kan ni göra det genom att skicka er post till Kärrarpsv. 157, 260 60, Kvidinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-25274.

Åstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Egna Hems Handelsträdgård Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Egna Hems Handelsträdgård har idag 556308-6494 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Egna Hems Handelsträdgård

Bolaget skall bedriva köp, försäljning och odling av trädgårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Egna Hems Handelsträdgård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Rolf Ingmar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Evy Anna-Greta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .