KONAB, Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

KONAB, Konsult Aktiebolag är ett företag som finns i Åstorp. I KONAB, Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlsson, Ulf Peter Roland som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Burnesson Carlsson, Pamela Eva-Lena som är född 1958 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KONAB, Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå KONAB, Konsult Aktiebolag på telefon 0435-25265.

Bolaget skall bedriva konsult- och försäljningsverksamhet inom larm- och elbranscherna samt försäljning av inredningsdetaljer till kontor samt heminredningsdetaljer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är KONAB, Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

KONAB, Konsult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

KONAB, Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och KONAB, Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KONAB, Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

KONAB, Konsult Aktiebolag har 556307-5349 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.