Internia Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Internia Fastighets Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Åstorp här finns det många olika Aktiebolag. Internia Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Åstorp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Internia Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556294-0865.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Internia Fastighets Aktiebolag på följande adress Vindkraftsv. 1, 135 70, Stockholm.

Internia Fastighets Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Internia Fastighets Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Brorson, Håkan Tage som är född 1955 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt eller genom delägarskap i andra företag, köpa, sälja och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.