Åstorps Bulk Aktiebolag

Skåne län

Information

I Åstorp finns det ett Aktiebolag som heter Åstorps Bulk Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Åstorps Bulk Aktiebolag i Skåne län. Åstorp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Åstorps Bulk Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1986-11-14 så har Åstorps Bulk Aktiebolag varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Åstorps Bulk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Åstorps Bulk Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Malmöv. 4, 265 36, Åstorp. Vi ni istället prata med Åstorps Bulk Aktiebolag så kan ni göra det på 042-59020.

Bolaget skall bedriva företagsadministration, utföra lastbils- transporter speciellt bulktransporter med specialfordon samt värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Svantesson, Sven Percy som är född 1962 och har titeln VD, Svantesson, Sven Percy som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Annika Carina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Madsen, Bengt Ronny Sigvard som är född 1959 och har titeln Suppleant, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, Persson, Nils Erik som är född 1934 och har titeln RevisorssuppleantLR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Annika Carina -Svantesson, Sven Percy .

Åstorps Bulk Aktiebolag har 556287-2282 som sitt organisationsnummer.