Stall Silvio AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva uppfödning av hästar samt tävlingsverksamhet inom hästsporten samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva fastighets- förvaltning och värdepappershandel samt äga och förvalta fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stall Silvio AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är Stall Silvio AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1987-01-12 så skapades Stall Silvio AB och bolaget är har F-skattsedel Stall Silvio AB har haft det sedan 1994-01-01.

Stall Silvio AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556286-3869 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åstorp.

Just nu är Stall Silvio AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Stall Silvio AB så går det att nå dem via telefon på 0435-21890 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stall Silvio AB är Ståhl, Karl-Gustaf Kristian som är född 1952 och har titeln VD, Ståhl, Karl-Gustaf Kristian som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedulf, Jessica Alfsdotter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ewerlöf, Maria Alexia som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.