Hylldepån Åstorp AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med och montage av lagerinredningar till verkstadsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hylldepån Åstorp AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är Hylldepån Åstorp AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1986-09-09 så skapades Hylldepån Åstorp AB och bolaget är har F-skattsedel Hylldepån Åstorp AB har haft det sedan 1994-01-01.

Hylldepån Åstorp AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556283-1544 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åstorp.

Just nu är Hylldepån Åstorp AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hylldepån Åstorp AB så går det att nå dem via telefon på 042-57065 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hylldepån Åstorp AB är Ebbesson, Bo Lars Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ebbesson, Gun Elsi Lillemor som är född 1958 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .