Golvbeläggningar i Åstorp Aktiebolag

Skåne län

Information

Golvbeläggningar i Åstorp Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Golvbeläggningar i Åstorp Aktiebolag finns. I Åstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Golvbeläggningar i Åstorp Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Golvbeläggningar i Åstorp Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Golvbeläggningar i Åstorp Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Golvbeläggningar i Åstorp Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ölandsg. 17, 265 31, Åstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-59464.

Åstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Golvbeläggningar i Åstorp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Golvbeläggningar i Åstorp Aktiebolag har idag 556252-5500 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Golvbeläggningar i Åstorp Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende entreprenad och försäljning av golvmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

I Golvbeläggningar i Åstorp Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Bengt Evert som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgström, Lena Ann-Kristin som är född 1952 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .