PGA Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åstorp och PGA Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PGA Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för PGA Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

PGA Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-11-14. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PGA Åkeri Aktiebolag ska trivas.

PGA Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeri och transportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PGA Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är PGA Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med PGA Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-201898.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med PGA Åkeri Aktiebolag är Andersson, Per-Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gunvor Monica Ann-Kristin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Johansson, Bengt Roger som är född 1944 och har titeln Revisor, Argelius, Anders Christer som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Yngve Lindells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

PGA Åkeri Aktiebolag har 556252-0337 som sitt organisationsnummer.