Hyllinge Buss & Resetjänst Aktiebolag

Skåne län

Information

Hyllinge Buss & Resetjänst Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Åstorp. Det är nämligen den kommunen som Hyllinge Buss & Resetjänst Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hyllinge Buss & Resetjänst Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Hyllinge Buss & Resetjänst Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-12-07. Men sedan 1991-01-01 så har Hyllinge Buss & Resetjänst Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vallbog. 6, 265 31, Åstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hyllinge Buss & Resetjänst Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-225910.

Åstorp arbetar för att verksamheter som Hyllinge Buss & Resetjänst Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hyllinge Buss & Resetjänst Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva resebyrå och taxirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hyllinge Buss & Resetjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hyllinge Buss & Resetjänst Aktiebolag och det är följande personer, Boo, Carl Göran Berne som är född 1949 och har titeln VD, Boo, Carl Göran Berne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Boo, Ingrid Annette som är född 1959 och har titeln Suppleant, Grundell, Lars Erik som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES,

Organisationsnummer för Hyllinge Buss & Resetjänst Aktiebolag är 556251-9297.