Heina Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnads-, anläggnings- och redovisningsområden, reseverksamhet, förvaltning av fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Heina Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är Heina Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1984-10-22 så skapades Heina Konsult Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Heina Konsult Aktiebolag har haft det sedan 2000-11-06.

Heina Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-11-06

556250-2319 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åstorp.

Just nu är Heina Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Heina Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-57020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Heina Konsult Aktiebolag är Persson, Ingrid Anne-Marie som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Torbjörn som är född 1954 och har titeln Suppleant, Antonsson, Ulf Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor, Ramlösa Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .