Nolato Hertila AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åstorp och Nolato Hertila AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Nolato Hertila AB är ett av dem. Statusen för Nolato Hertila AB är att Bolaget är aktivt.

Nolato Hertila AB är ett Aktiebolag och skapades 1983-08-01. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nolato Hertila AB ska trivas.

Nolato Hertila AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av detaljer i plast, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nolato Hertila AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Nolato Hertila AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Nolato Hertila AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-66880.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Nolato Hertila AB är Willman, Anders Erik som är född 1960 och har titeln VD, Willman, Anders Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Porat, Hans Anders Sten som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmström, Per-Ola Gunnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm Andersson, Camilla Iréne som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Nolato Hertila AB har 556231-7593 som sitt organisationsnummer.