Ce Ge Teknik Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Ce Ge Teknik Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åstorp här finns det många olika Aktiebolag. Ce Ge Teknik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Åstorp jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Ce Ge Teknik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556195-5666.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-64770 alternativt besöka eller skicka post till Ce Ge Teknik Aktiebolag på följande adress Magasinsg. 1, 265 38, Åstorp.

Ce Ge Teknik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-02-06.

I Ce Ge Teknik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Gullstrand, Gunbritt Irene som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva service, konstruktion, utveckling och försäljning av datorsystem, företrädesvis för den grafiska industrin, samt idka därmed förenlig verksamhet.