Jörgen Jönsson Livsmedels Aktiebolag (Ica Kvantum Oj)

Skåne län

Information

556177-2582 är organisationsnummer för verksamheten Jörgen Jönsson Livsmedels Aktiebolag (Ica Kvantum Oj). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jörgen Jönsson Livsmedels Aktiebolag (Ica Kvantum Oj) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Jörgen Jönsson Livsmedels Aktiebolag (Ica Kvantum Oj) finns i.

Jörgen Jönsson Livsmedels Aktiebolag (Ica Kvantum Oj) har varit registrerat sedan 1973-02-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jörgen Jönsson Livsmedels Aktiebolag (Ica Kvantum Oj) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Jörgen Jönsson Livsmedels Aktiebolag (Ica Kvantum Oj) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jörgen Jönsson Livsmedels Aktiebolag (Ica Kvantum Oj) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Jönsson, Per Jörgen Ingmar

Vill ni komma i kontakt med Jörgen Jönsson Livsmedels Aktiebolag (Ica Kvantum Oj) så kan ni göra det på telefon genom 042-59575 eller genom brev på följande adress:
Trädgårdsg. 40, 265 36, Åstorp

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige, tillverkning av charkvaror och färdigmat, lant- och skogsbruk och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jörgen Jönsson Livsmedels Aktiebolag (Ica Kvantum Oj) och det är Jönsson, Per Jörgen Ingmar som är född 1952 och har titeln VD, Jönsson, Per Jörgen Ingmar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Anna Maria Elisabeth som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Matts Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor