Cocandy Konfektyr Aktiebolag

Skåne län

Information

Cocandy Konfektyr Aktiebolag är ett bolag som finns i Åstorp. I Cocandy Konfektyr Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jarbo, Emma Maria som är född 1967 och har titeln VD, Jarbo, Emma Maria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarbo, Bo Åke som är född 1941 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, B.A.Rev AB som är född och har titeln RevisorRedovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Cocandy Konfektyr Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Cocandy Konfektyr Aktiebolag på telefon 042-377440.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av konfektyrer samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Cocandy Konfektyr Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Cocandy Konfektyr Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Cocandy Konfektyr Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Cocandy Konfektyr Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cocandy Konfektyr Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Cocandy Konfektyr Aktiebolag har 556174-6388 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.