Saint-Gobain Ecophon Aktiebolag

Skåne län

Information

Saint-Gobain Ecophon Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Åstorp. Det är nämligen den kommunen som Saint-Gobain Ecophon Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Saint-Gobain Ecophon Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Saint-Gobain Ecophon Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1970-12-14. Men sedan 1983-01-01 så har Saint-Gobain Ecophon Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ytterv., 260 61, Hyllinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Saint-Gobain Ecophon Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-179900.

Åstorp arbetar för att verksamheter som Saint-Gobain Ecophon Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Saint-Gobain Ecophon Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av akustik-, installations- och övriga interiörprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Saint-Gobain Ecophon Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Brorson, Håkan Tage -Fafet, Gérald Pascal -Neeteson, Reiner Paul -Perlaki, Martin Olof Eugen -van Doormalen, Gerardus Johannes Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Saint-Gobain Ecophon Aktiebolag och det är följande personer, Brorson, Håkan Tage som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Perlaki, Martin Olof Eugen som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, van Doormalen, Gerardus Johannes som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Fafet, Gérald Pascal som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Fafet, Gérald Pascal som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Neeteson, Reiner Paul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES.Andrén, Henrik Rafique som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Nyström, Per Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Carsten Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant.Malmros, Nils Bertil Roland som är född 1946 och har titeln Suppleant.Möllerström, Glenn Roger som är född 1956 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant.Pettersson, Ralf Torgny som är född 1953 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor.Melzig Henriksson, Eva Susanne som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant.Virén Linder, Åsa Ulrika som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Saint-Gobain Ecophon Aktiebolag är 556142-5165.