Godbiten Konditori Aktiebolag

Skåne län

Information

556129-8968 är organisationsnummer för bolaget Godbiten Konditori Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Godbiten Konditori Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Godbiten Konditori Aktiebolag finns i.

Godbiten Konditori Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-10-22 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Godbiten Konditori Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1970-01-01.

Godbiten Konditori Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Godbiten Konditori Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kallerup, Hans Arne Viggo -Kallerup, Sven Magnus -Kallerup, Sven Rune Ernst

Vill ni komma i kontakt med Godbiten Konditori Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-66550 eller genom brev på följande adress:
Annedalsg. 24, 265 38, Åstorp

Bolaget skall tillverka och försälja bageriprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Godbiten Konditori Aktiebolag och det är Kallerup, Sven Rune Ernst som är född 1956 och har titeln VD, Kallerup, Sven Rune Ernst som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Kallerup, Sven Magnus som är född 1922 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kallerup, Hans Arne Viggo som är född 1957 och har titeln Suppleant, Matson, Bo Martin som är född 1952 och har titeln Revisor, Andersson, Jarl Erik Stefan som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,