KNAPP-Moving AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns KNAPP-Moving AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Åstorp här finns det många olika Aktiebolag. KNAPP-Moving AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Åstorp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

KNAPP-Moving AB är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556123-9210.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 042-56000 alternativt besöka eller skicka post till KNAPP-Moving AB på följande adress Ji-Te g. 7, 265 38, Åstorp.

KNAPP-Moving AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I KNAPP-Moving AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , Floodh, Krister Wilhelm som är född 1975 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant , Persson, Mats Christian som är född 1973 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillverka och försälja anläggningar och utrustning för materialhantering och därmed sammanhängande verksamhet.