Aktiebolaget Nyvångs Mekaniska Verkstad

Skåne län

Information

Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Nyvångs Mekaniska Verkstad vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är Aktiebolaget Nyvångs Mekaniska Verkstad ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1969-01-22 så skapades Aktiebolaget Nyvångs Mekaniska Verkstad och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Nyvångs Mekaniska Verkstad har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Nyvångs Mekaniska Verkstad är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556122-8635 är organisationsnummret för företaget som finns i Åstorp.

Just nu är Aktiebolaget Nyvångs Mekaniska Verkstad Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Nyvångs Mekaniska Verkstad så går det att nå dem via telefon på 042-54053 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Nyvångs Mekaniska Verkstad är Rauschning, Kenneth Rudi som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rauschning, Ingegerd Helen som är född 1967 och har titeln Suppleant, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor, .