Hyllinge Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Hyllinge Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Hyllinge Åkeri Aktiebolag finns. I Åstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hyllinge Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hyllinge Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hyllinge Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hyllinge Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Malmöv. 4, 265 36, Åstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-59020.

Åstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hyllinge Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hyllinge Åkeri Aktiebolag har idag 556105-7208 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Annika Carina -Augustsson, Bengt Yngve -Svantesson, Sven Percy är den som för stunden ansvarar för Hyllinge Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkeri och entreprenadrörelse samt värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Hyllinge Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svantesson, Sven Percy som är född 1962 och har titeln VD, Svantesson, Sven Percy som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Bengt Yngve som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Annika Carina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Nils Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Madsen, Bengt Ronny Sigvard som är född 1959 och har titeln SuppleantPetersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, Persson, Nils Erik som är född 1934 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln RevisorLR Revision AB som är född och har titeln Revisor.