R.O.C.-Innovation i Åstorp Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom maskin- och processindustrin, företrädesvis i fråga om konstruktioner, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för R.O.C.-Innovation i Åstorp Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är R.O.C.-Innovation i Åstorp Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1966-09-15 så skapades R.O.C.-Innovation i Åstorp Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

R.O.C.-Innovation i Åstorp Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556105-6382 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åstorp.

Just nu är R.O.C.-Innovation i Åstorp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med R.O.C.-Innovation i Åstorp Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom R.O.C.-Innovation i Åstorp Aktiebolag är Bergkvist, Bengt Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergkvist, Elna Margaret som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergkvist, Martin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .