N O Frakt Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns N O Frakt Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åstorp här finns det många olika Aktiebolag. N O Frakt Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Åstorp jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

N O Frakt Aktiebolag är momsregistrerat sedan1975-01-01 och har organisationsnummer 556093-5743.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-9664865 alternativt besöka eller skicka post till N O Frakt Aktiebolag på följande adress Hedvallav. 63, 265 90, Åstorp.

N O Frakt Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I N O Frakt Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Malmqvist, Marita Ann-Margret som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Persson, Caroline Ing-Marie som är född 1983 och har titeln Suppleant , . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri främst med tankbilar och därmed förenlig verksamhet.