Sjöberghs i Sverige AB

Skåne län

Information

556086-3119 är organisationsnummer för bolaget Sjöberghs i Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sjöberghs i Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Sjöberghs i Sverige AB finns i.

Sjöberghs i Sverige AB har varit registrerat sedan 1963-02-01 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sjöberghs i Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Sjöberghs i Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sjöberghs i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Sjöberghs i Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 042-66770 eller genom brev på följande adress:
Fabriksg. 30, 265 33, Åstorp

Bolaget skall driva specialist- och kompetenskrävande installations- och serviceverksamhet inom VVS-sektorn såsom simhalls-, isbane- och andra idrottsanläggningar, särskilda energiåtervinningsanläggningar, andra specialanläggningar, produkt- och kontaktskapande mäkleriverksamhet inom VVS-sektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sjöberghs i Sverige AB och det är Sjöbergh, Lars Uno som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjöbergh, Lars Robert som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöbergh, Marianne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöbergh, Jenny Maria Mikaela som är född 1968 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor