Björnekulla Fruktindustrier Aktiebolag

Skåne län

Information

556074-3675 är organisationsnummer för verksamheten Björnekulla Fruktindustrier Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björnekulla Fruktindustrier Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åstorp som är den kommunen som Björnekulla Fruktindustrier Aktiebolag finns i.

Björnekulla Fruktindustrier Aktiebolag har varit registrerat sedan 1960-11-01 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björnekulla Fruktindustrier Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Björnekulla Fruktindustrier Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Björnekulla Fruktindustrier Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bernander, Jan Gunnar -Linde, Per Åke Anders

Vill ni komma i kontakt med Björnekulla Fruktindustrier Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-56400 eller genom brev på följande adress:
Tvärg. 1, 265 31, Åstorp

Bolaget skall tillverka och försälja livsmedel, ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Björnekulla Fruktindustrier Aktiebolag och det är Linde, Per Åke Anders som är född 1967 och har titeln Extern VD, Bernander, Jan Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Karnros, Per Niklas Olof som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lersten, Nils Stefan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Lindblad, Håkan Gösta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lersten, Caroline som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESFrejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Frej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln Huvudansvarigrevisor,