Amic Aktiebolag

Skåne län

Information

Amic Aktiebolag är ett företag som finns i Åstorp. I Amic Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Seldert Pettersson, Anna Maria C som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Hans Peter Ingmar som är född 1981 och har titeln Suppleant, Pettersson, Karl Fredrik Claes som är född 1981 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Kilefors, Christer Jan-Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Amic Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Amic Aktiebolag på telefon 042-66800.

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av fastigheter, äga, förvalta och bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Amic Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Amic Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Amic Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Amic Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1977-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Amic Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Amic Aktiebolag har 556061-0882 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.