Cetong i Åstorp Aktiebolag

Skåne län

Information

Cetong i Åstorp Aktiebolag är ett företag som finns i Åstorp. I Cetong i Åstorp Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergkvist, Bengt Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergkvist, Elna Margaret som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergkvist, Martin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Cetong i Åstorp Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Cetong i Åstorp Aktiebolag på telefon 042-59515.

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av cementvaror och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Cetong i Åstorp Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Cetong i Åstorp Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Cetong i Åstorp Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Cetong i Åstorp Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cetong i Åstorp Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Cetong i Åstorp Aktiebolag har 556055-8537 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.