Aktiebolaget Kvidinge Auto-Kaross

Skåne län

Information

Aktiebolaget Kvidinge Auto-Kaross hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Aktiebolaget Kvidinge Auto-Kaross finns. I Åstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Kvidinge Auto-Kaross tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Kvidinge Auto-Kaross har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Kvidinge Auto-Kaross har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Kvidinge Auto-Kaross så kan ni göra det genom att skicka er post till Hantverkareg. 8, 260 60, Kvidinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-20274.

Åstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Kvidinge Auto-Kaross Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Kvidinge Auto-Kaross har idag 556053-2128 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Kvidinge Auto-Kaross

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra reparationer och underhåll på motorfordon och därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Kvidinge Auto-Kaross så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johannesson, Kjell Alf Jonny som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Johannesson, Ingrid Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .