ActiVera Sweden AB

Skåne län

Information

Bolaget ska äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ActiVera Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åstorp så är ActiVera Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1899-01-16 så skapades ActiVera Sweden AB och bolaget är har F-skattsedel ActiVera Sweden AB har haft det sedan 1997-01-01.

ActiVera Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556003-3143 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åstorp.

Just nu är ActiVera Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med ActiVera Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 042-55015 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Jonasson, Claes Hugo Magnus -Nilsson, Mårten Christer Firman tecknas i förening av -Hansen, Marie Cecilia -Nilsson, Ulf Christer Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom ActiVera Sweden AB är Jonasson, Claes Hugo Magnus som är född 1962 och har titeln VD, Jonasson, Claes Hugo Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulf Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Marie Cecilia som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mårten Christer som är född 1987 och har titeln Suppleant, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor.