Åstorps Spettkaksbageri

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åstorp och Åstorps Spettkaksbageri är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Åstorps Spettkaksbageri är ett av dem. Statusen för Åstorps Spettkaksbageri är att Bolaget är aktivt.

Åstorps Spettkaksbageri är ett Enskild firma och skapades 1985-05-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Åstorps Spettkaksbageri ska trivas.

Åstorps Spettkaksbageri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av spettkakor samt handel med porslin

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åstorps Spettkaksbageri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Åstorps Spettkaksbageri och det finns flera verksamheter som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Åstorps Spettkaksbageri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-50170.

.

De som är på något sätt har med Åstorps Spettkaksbageri är Thurban, Per Mikael som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Åstorps Spettkaksbageri har 550305-XXXX som sitt organisationsnummer.