Restaurang Rönn

Skåne län

Information

530508-XXXX är organisationsnummer för företaget Restaurang Rönn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Restaurang Rönn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som Restaurang Rönn finns i.

Restaurang Rönn har varit registrerat sedan 1996-07-09 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Restaurang Rönn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Restaurang Rönn är och det finns flera bolag i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Restaurang Rönn är följande:

Vill ni komma i kontakt med Restaurang Rönn så kan ni göra det på telefon genom 042-51963 eller genom brev på följande adress:

Restaurang.

Det finns olika personer som har en koppling med Restaurang Rönn och det är Rönn, Roslin Shiranthi som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,