Annes Terapi för kropp och själ

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åstorp och Annes Terapi för kropp och själ är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Annes Terapi för kropp och själ är ett av dem. Statusen för Annes Terapi för kropp och själ är att Bolaget är aktivt.

Annes Terapi för kropp och själ är ett Enskild firma och skapades 2002-09-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Annes Terapi för kropp och själ ska trivas.

Annes Terapi för kropp och själ är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-24. I Åstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Alternativ behandling och försäljning av kristaller och presenter. Behandlingar i Reiki och kristallhealing. Terapi. Sälja kurser.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Annes Terapi för kropp och själ är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-09-17.

Idag är Annes Terapi för kropp och själ och det finns flera företag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Annes Terapi för kropp och själ så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-8226052.

.

De som är på något sätt har med Annes Terapi för kropp och själ är Schröder, Eva Ann-Marie som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Annes Terapi för kropp och själ har 530219-XXXX som sitt organisationsnummer.